.page .entry-title { display: none; } SpeakUP - hét ict salesplatform van nederland
preloader
speakup_web

SpeakUP

Voice

Speakup verbindt mensen met technologie zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe ze veilig kunnen communiceren met elkaar en de wereld om zich heen.

Over deze partner
Aangenaam kennis te maken, wij zijn Speakup.

Speakup is een telecommunicatie operator voor ondernemers en heeft een compleet pakket aan zakelijke telefonie- en communicatiediensten. Het bedrijf is in 2003 opgericht met als hoofddoel het verbinden van mensen. Speakup werkt met een eigen vast netwerk en een team vakinhoudelijke experts. Samen zorgen zij voor een optimale en betrouwbare bereikbaarheid. De mogelijkheden op het gebied van zakelijke telecommunicatie zijn talrijk, maar bij Speakup niet moeilijker dan strikt noodzakelijk. Hoe jouw bedrijf daarvan kan profiteren en de beste keuze maakt uit alle opties? Daar kan Speakup je mee helpen.

Speakup levert vaste en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, hosted telefonie oplossingen op het Compass en Xelion platform, Direct Routing met Teams (bellen met Microsoft Teams) en koppelingen met externe software oplossingen zoals CRM systemen. Waar werk en privé verder vervlochten raken, biedt Speakup oplossingen voor kantoor, thuis en onderweg, waarbij de gebruiker zelf de controle heeft over zijn eigen bereikbaarheid. Of dit nu met Teams, Xelion of met zijn mobiel is die ingezet wordt als vast toestel. Onze intelligente techniek helpt zodat je altijd en overal bereikbaar bent zoals jij dat wilt.

Neem contact op

Locatie

X