Ga naar de inhoud
Voipro_web

Voipro

Voice

Welkom in de wereld van Voirpo

Voipro gelooft dat moderne communicatietechnologie professionals in staat moet stellen om altijd en overal te communiceren, met elk apparaat, op de meest productieve, betrouwbare en kostenefficiente manier.

 

Over deze partner
Wil je zelf volledig de controle hebben over je telefonie omgeving en je bereikbaarheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ons telefonie platform zo gebouwd dat deze door zowel de gebruiker als de telecombeheerder heel eenvoudig zelf is in te richten. Immers wij geloven erin dat elke gebruiker zelf moet kunnen bepalen hoe het bedrijf, een afdeling of collega bereikbaar wil zijn.

Door de verschillende functionaliteiten kun je als beheerder van een bedrijf heel gemakkelijk bepalen hoe je op afdeling en persoonsniveau bereikbaar wilt zijn. Uiteraard bieden wij alle functionaliteiten die je van een uitgebreide telefooncentrale mag verwachten, maar ons platform kan nog veel meer! Naast de traditionele “plastic” telefoon bieden wij ook de mogelijkheid om vanuit je PC of laptop te bellen, via een App op je telefoon of tablet en via een simkaart. Ongeacht welk toestel of device je gebruikt je bent en blijft dus gewoon bereikbaar zoals jij dit wil.

Neem contact op

Locatie

X